Pravila o privatnosti

U ovim pravilima o privatnosti objašnjavamo kako prikupljamo i koristimo Vaše osobne podatke. Ova pravila o privatnosti primjenjuju se na sve osobne podatke koje obrađujemo o Vama kada kupujete ili koristite naše usluge, posjećujete naše web stranice ili na drugi način komunicirate s nama.

Tko smo mi

Zaposlenici tvrtke Skladišna logistika su njena najveća vrijednost. Svojim poštenim pristupom poslu, odnosom prema kolegama i partnerima, te promišljanjem o unapređenju poslovanja tvrtke, zaposlenici Skladišne logistike razvijaju tvrtku i vode ju k ispunjenju zadane misije - postati vodeći partner u skladišnoj logistici.

Iako smo mlada tvrtka, osnovana u travnju 2007. godine, uspjeli smo se profilirati na tržištu kao pouzdan i povjerljiv partner. Prenoseći vrijednosti Toyote, čiji proizvod zastupamo, prepoznati smo kao inovatori kojima nije u cilju isključivo prodati i servisirati viličare, već pronaći riješenje za potrebe kupca koje će optimizirati njihove skladišne procese s najmanjim troškovima i time im omogućiti dodatnu vrijednost. Slijedom te misli uvrstili smo u svoju ponudu i projektna rješenja skladišnih prostora, kao i prodaju skladišnih regala pružajući time kupcu savjet, idejno rješenje i potrebne proizvode na jednom mjestu. 

Kupac nam je jako važan i njegovo dobro poslovanje dokaz je naše uspješnosti kao jednog malog dijela u toj slagalici. Vodimo brigu oko troškova kupca uz uspješno svladane logističke zadatke i time ostvarujemo kontinuirani napredak zajedno.

Vrste osobnih podataka koje obrađujemo

Možemo prikupljati i obrađivati sljedeće kategorije osobnih podataka:
 • Ime, naslov, spol
 • Vaši podaci za kontakt i osobni račun ili podaci o registraciji, kao i naziv vaše tvrtke i lokacija tvrtke, uključujući adresu, telefonski broj, PDV broj i vašu adresu e-pošte.
 • Informacije o vašim zahtjevima i kupnjama
 • Naša komunikacija s vama. Kada nam pošaljete e-mail ili razgovarate s nama putem interneta ili putem društvenih medija, registriramo vašu komunikaciju s nama. Kada nas nazovete, naša korisnička podrška će registrirati vaša pitanja ili pritužbe u našoj bazi podataka.
 • Informacije koje prikupljamo kada upotrebljavate naše web stranice, aplikacije i druge digitalne medije

Kada posjetite naše web stranice, možemo registrirati vašu IP adresu, vrstu preglednika, operativni sustav, web stranicu koja upućuje, ponašanje pregledavanja weba.

Možemo primiti automatsku obavijest kada otvorite newsletter ili kliknete na link u takvom biltenu.

Uz vašu dozvolu možemo prikupljati vaše podatke o lokaciji.

 • Informacije u vezi s društvenim medijima

Ovisno o postavkama vaše društvene mreže, možemo primiti informacije od vašeg davatelja društvenih mreža. Na primjer, kada se prijavite za naše usluge pomoću računa društvene mreže, možemo primiti vaš profil društvene mreže, uključujući vaše kontaktne podatke, interese i kontakte. Za više informacija o osobnim podacima koje dobivamo od vašeg pružatelja društvenih mreža i kako promijeniti vaše postavke, provjerite web stranicu i pravila o privatnosti vašeg pružatelja društvenih mreža.

 • Informacije koje odlučite podijeliti s nama.

Možete odabrati dijeljenje podataka s nama, na primjer kada ostavite komentar za nas na Facebooku, ispunite anketu o klijentima ili pošaljete unos za događaj.

Kolačići i slične tehnologije 

Kada koristite našu web stranicu, prikupljamo podatke putem kolačića i sličnih tehnologija. Za više informacija pročitajte naša pravila o kolačićima ma web stranici ili mobilnoj aplikaciji koju koristite.

Određene usluge, aplikacije ili događaji

Za određene usluge, aplikacije ili događaje možemo prikupljati druge vrste podataka i koristiti takve podatke u različite svrhe nego što je opisano u ovim pravilima o privatnosti. O tome ćemo vas obavijestiti kada se registrirate za uslugu ili događaj ili preuzmete aplikaciju.

Kako prikupljamo vaše podatke

U nastavku ćemo objasniti koje podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo kada i u koju svrhu.

Prikupljanje podataka za isključivo korištenje u informativne svrhe

Ako se ne registrirate za korištenje naše internetske trgovine ili ako nam pružite bilo kakve podatke, prikupljamo samo podatke koje vaš preglednik prenosi kako bismo vam omogućili da posjetite našu internetsku trgovinu. To su:

 • IP adresa
 • Datum i vrijeme zahtjeva
 • Razlika u vremenskoj zoni u odnosu na srednje vrijeme Greenwicha (GMT)
 • Sadržaj zahtjeva (stranica)
 • Status pristupa / HTTP kod stanja
 • Količina prenesenih podataka
 • Poruka o tome je li dohvaćanje bilo uspješno
 • Obavijest o tome zašto zahtjev možda nije uspio
 • Web stranica s koje dolazi zahtjev
 • Korišteni preglednik
 • Operativni sustav
 • Razlučivost zaslona
 • Dodaci preglednika (JavaScript, Java, Silverlight, Adobe Acrobat Reader itd.)
 • Jezik i verzija softvera preglednika.
 • Osim toga, koriste se takozvani kolačići, pogledajte naša pravila o kolačićima.

Prikupljanje podataka pri registraciji u našoj internetskoj trgovini

Ako želite naručiti proizvode putem naše online trgovine, morate se registrirati i izraditi korisnički račun na kojem se podaci koje navedete (naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte, drugi podaci za kontakt) pohranjuju na našim poslužiteljima. Također, u slučaju registracije za našu online trgovinu prikupljaju se podaci navedeni pod "3.1".

Prije nego što registrirate Narudžbu u našoj internetskoj trgovini, morate pristati na pohranu i korištenje podataka navedenih tijekom registracije. Odgovarajuća izjava o suglasnosti je sljedeća: "Prihvaćam uvjete i odredbe i pristajem na korištenje svojih podataka u skladu s pravilima o privatnosti"

Za što se podaci koriste?

 • Kontaktirati vas u vezi s ugovornim pregovorima i obraditi ćemo vaše upite

Ako se ugovori sklope, podaci će se koristiti za obradu ugovora. U tom smislu, vaši se podaci mogu proslijediti ovlaštenoj prijevozničkoj tvrtki i, prema potrebi, prijenosu vaših podataka o plaćanju našem pružatelju usluga plaćanja. Kako bi se spriječio neovlašteni pristup trećih strana vašim osobnim podacima, posebno financijskim podacima, proces narudžbe šifriran je SSL tehnologijom.

 

 • Kako bi vam pružili naše internetske usluge i mobilne aplikacije

- Neke od naših online usluga koriste vašu lokaciju, na primjer kako bi vam pokazale najbližu lokaciju vašeg interesa.

- Kako bismo vam olakšali korištenje naših internetskih usluga, možemo analizirati podatke koje prikupljamo kada upotrebljavate naše digitalne medije i kombinirati ih s podacima prikupljenim putem kolačića i sličnih tehnologija (pogledajte gore). Na primjer, da biste razumjeli koji digitalni kanal (e-pošta, društveni mediji) ili uređaj (stolno računalo, tablica ili mobilni uređaj) preferirate, tako da možemo ograničiti našu komunikaciju na taj kanal ili uređaj.

 • Za komunikaciju s vama

Vaše podatke za kontakt koristimo za komunikaciju s vama, odgovaranje na vaša pitanja ili rješavanje vaših pritužbi.

 • Za statistička istraživanja

- Koristimo automatske alate za provođenje statističkih istraživanja općih trendova vezanih uz korištenje naših usluga, web stranica i društvenih medija te ponašanje i preferencije naših kupaca i korisnika.

- Za provođenje istraživanja možemo spojiti i analizirati različite vrste podataka kako je gore opisano. Koristit ćemo samo agregirane podatke i ne koristimo ime, adresu e-pošte ili druge izravno identifikacijske podatke. Takve agregirane podatke možemo kombinirati i s podacima koje dobivamo od naših ovlaštenih distributera ili iz javnih izvora. Bez vašeg pristanka nećemo koristiti osjetljive podatke za ovo statističko istraživanje.

- Statistička istraživanja pomažu nam razviti bolje usluge i ponude, pružiti responzivniju korisničku podršku i poboljšati dizajn i sadržaj naših web stranica.

 • U svrhu izravnog marketinga

- Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje biltena, brošura, promocija ili drugih marketinških komunikacija.

- Da bismo razumjeli što je relevantno za vas, možemo koristiti automatske alate za analizu vaših osobnih podataka. U tu svrhu možemo koristiti i kombinirati gore opisane informacije. Takve agregirane podatke možemo kombinirati i s informacijama koje dobivamo od naših tvrtki grupe ili iz javnih izvora. Bez vašeg pristanka nećemo koristiti osjetljive podatke za ovo statističko istraživanje.

- Rezultate naše analize koristimo kako bismo prilagodili naše marketinške komunikacije vašim specifičnim interesima i preferencijama. Na primjer, ako naša analiza pokaže da biste mogli biti zainteresirani za određene vrste strojeva ili određenu uslugu, možemo prilagoditi naš newsletter i web stranice ponudama i sadržajem za koje vjerujemo da će biti relevantni za vas.

- Možemo koristiti različite kanale za naše marketinške komunikacije, kao što su e-pošta, društveni mediji i vaš osobni internetski račun.

- Možemo sudjelovati u Facebookovom programu Prilagođena publika, koji nam omogućuje prikazivanje personaliziranih oglasa kada posjetite Facebook. Vašu adresu e-pošte ili neki drugi identifikator možemo podijeliti s Facebookom kako bismo Facebooku omogućili da utvrdi imate li Facebook račun. Možemo koristiti slične programe s drugih društvenih mreža. Možete odustati od sudjelovanja u našoj Prilagođenoj publici na Facebooku (ili sličnim programima) slanjem e-pošte, s adrese e-pošte s koje se isključite, na e-poštu. Dodatne informacije o prilagođenom ciljanju publike potražite na web-mjestu davatelja usluga društvenih medija.

- Možete prigovoriti ili opozvati svoj pristanak za primanje marketinških komunikacija u bilo kojem trenutku slijedeći upute u relevantnoj marketinškoj komunikaciji ili kontaktirajući nas na zastita.podataka@skladisna-logistika.hr

Otkrivanje ili dijeljenje podataka s trećim stranama

Vaše osobne podatke otkrivamo ili dijelimo s trećim stranama u sljedeće svrhe:

Za usluge podrške koje uključujemo

Koristimo treće strane za pružanje naših usluga, kao što su IT dobavljači, pružatelji društvenih mreža, marketinške agencije, kartične kuće za kreditne i kreditne kartice i pružatelji usluga provjere protiv prijevara. Sve takve treće strane morat će adekvatno zaštititi vaše osobne podatke i obrađivati ih samo u skladu s našim uputama.

Web stranice trećih strana

Naše web stranice sadrže poveznice na web stranice trećih strana. Ako slijedite ove veze, izaći ćete s naših web stranica ili mobilnih aplikacija. Ova pravila o privatnosti ne primjenjuju se na web stranice trećih strana. Skladišna logistika ne može prihvatiti odgovornost za korištenje vaših osobnih podataka od strane tih trećih strana. Vaše korištenje tih web stranica je na vlastitu odgovornost. Za više informacija o tome kako se te treće strane odnose prema vašim osobnim podacima, provjerite njihova pravila o privatnosti (ako su dostupna).

Sigurnost i zadržavanje podataka

Skladišna logistika će poduzeti odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi zaštitio vaše osobne podatke od gubitka ili nezakonite uporabe. Naše sigurnosne mjere uključuju:

Provode se i preispituju kontrole kako bi se spriječilo da neovlaštene osobe dobiju pristup sustavima za obradu koji se upotrebljavaju za obradu ili uporabu osobnih podataka (kontrole pristupa).

Provode se i preispituju kontrole za sprečavanje uporabe sustava za obradu bez odobrenja (kontrole pristupa).

Kontrole kojima se osigurava da osobe koje imaju pristup sustavima obrade imaju pristup samo osobnim podacima kojima imaju pravo na pristup, da se osobni podaci ne mogu čitati, kopirati, mijenjati ili brisati bez odobrenja u vezi s obradom ili uporabom te da se nakon pohrane (kontrole pristupa) provode i, prema potrebi, preispituju.

Kontrole kojima se osigurava da se osobni podaci ne mogu čitati, kopirati, mijenjati ili brisati bez odobrenja u vezi s elektroničkim prijenosom ili prijenosom (kontrola prijenosa) provode se za sve vanjske komunikacije.

Kontrole kako bi se osiguralo da je moguće pratiti i utvrditi jesu li i od koga osobni podaci uneseni u sustave obrade, izmijenjeni ili izbrisani (kontrola unosa) provode se pomoću kontrola pristupa, sigurnog razvoja i, gdje je to moguće, testiranja ranjivosti sučelja.

Kontrole kako bi se osiguralo da se osobni podaci, ako se obrađuju u skladu s uputama, osobni podaci obrađuju u cijelosti u skladu s uputama koje je dao nalogodavac provode se pažljivim praćenjem podobrađivača.

Kontrole kojima se osigurava zaštita osobnih podataka od slučajnog uništenja ili gubitka (kontrola dostupnosti) provode se kombinacijom administrativnih kontrola i kontrola informacijske sigurnosti za usluge i infrastrukturu.

Kontrole kojima se osigurava da se podaci prikupljeni u različite svrhe mogu obrađivati odvojeno provode se sigurnim razvojem i, gdje je to moguće, logičkom i fizičkom odvojenošću.

Vaši osobni podaci čuvat će se onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe opisane u ovim Pravilima o privatnosti ili u mjeri u kojoj je to potrebno za poštivanje zakonskih obveza i rješavanje bilo kakvih sporova.

Vaša prava

Ako ne želite pohraniti svoje podatke, molimo vas da se suzdržite od registracije u našoj internetskoj trgovini. Iz tehničkih razloga nije moguće razlikovati pojedinačne korisnike, tako da svi korisnici moraju pristati na prikupljanje / korištenje podataka. Iznimke nažalost nisu moguće.

Možete zatražiti pristup i imate priliku ažurirati i izmijeniti svoje osobne podatke. Možete ostvariti sva druga prava koja uživate prema važećim zakonima o zaštiti podataka, uključujući, na primjer, prigovor na obradu vaših osobnih podataka. Sve što trebate učiniti je poslati svoj pisani odgovor, popraćen kopijom vašeg dokaza o identitetu, kako bi zastita.podataka@skladisna-logistika.hr opozivom vašeg pristanka izbrisala i vaš registrirani profil. Naša internetska trgovina tada više nije upotrebljiva za vas. Imajte na umu da čak i ako je vaš profil izbrisan, možemo zadržati podatke o pojedinačnim transakcijama u računovodstvene svrhe ili obraditi ili obraditi ovu transakciju.

Možete reći ne primanju marketinških komunikacija u bilo kojem trenutku slijedeći upute u relevantnoj marketinškoj komunikaciji ili slanjem e-pošte na zastita.podataka@skladisna-logistika.hr.

Naposljetku, imajte na umu da vi, ako to želite, uvijek imate pravo podnijeti pritužbu relevantnom tijelu za zaštitu podataka, kao što je Agencija za zaštitu osobnih podataka; azop@azop.hr.

Također nas možete kontaktirati na zastita.podataka@skladisna-logistika.hr ako imate bilo kakvih pitanja, primjedbi ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima o privatnosti.

Ažuriranja pravila

Ova pravila o privatnosti stupaju na snagu od 2020. do 2024. godine i zamjenjuju naša prethodna pravila o privatnosti. Ovu politiku privatnosti ćemo držati pod nadzorom i obavijestiti vas o svim promjenama objavljivanjem revidiranih pravila na našoj web stranici kako bi stupila na snagu čim bude objavljena.

Očisti sve