Centar logističkih rješenja

U logistici stajanje na mjestu nije opcija. Toyota Material Handling ima namjenski centar za logistička rješenja u kojem se razvijaju nove tehnologije i rješenja za logistiku. Fokus je na automatizaciji, regalima, analitici, telematici i povezivanju vozilima.

Logistička rješenja za rješavanje logističkih problema

Prateći globalne trendove, kao što su e-trgovina i digitalizacija, industrija rukovanja materijalima vrlo se brzo mijenja i prilagođava.

Kupci očekuju da će njihova roba ili paketi biti isporučeni što je prije moguće, stoga vaše poslovanje mora biti što učinkovitije

U ponavljajućim operacijama rukovanja materijalima možemo smanjiti troškove i poboljšati kapacitet, produktivnost i sigurnost zahvaljujući automatiziranim rješenjima, analitici, telematici i softverima stvorenim u našem Centru za logistička rješenja.

Podržavam Vas u svakom koraku

Izrada novog ili poboljšanog logističkog rješenja započinje analizom vaših poslovnih potreba i poslovanja. Toyota ima alate i iskustvo koji će vam pomoći na vašem putovanju optimizacije.

Toyota će podržati vašu tvrtku prije, tijekom i nakon implementacije, omogućujući vam da ostanete konkurentni sada i u budućnosti.

Razmišljajmo modularno

Razlaganjem složenih procesa na standardne elemente i prilagođavanje naših provjerenih i testiranih rješenja tijekom cijelog razvoja kako bi se savršeno uklopili u vaše okruženje.

Discover our automated solutions >

Razmišljajmo lean i težimo kontinuiranom poboljšanju

Korištenje lean savjetovanja za servis i obradu podataka iz povezanih viličara pružaju uvide koji vam omogućuju značajno poboljšanje produktivnosti i smanjenje troškova.

Thinking Sustainable

Korištenje Toyotinih energetskih sustava za duže životne cikluse, smanjenje troškova i manju potrošnju energije.

Toyota litij-ionske baterije >

Razmišljanje intralogistike

Dodavanje rješenja za regale i integracija u cjelokupne sustave u svrhu optimiziranog rada.

Rješenja za regale >

Rad na budućnosti

Logistički sustavi brzo se razvijaju kako bi ostvarili konkurentsku prednost na današnjem tržištu. Kako bi zadovoljila zahtjeve sutrašnjice, Toyota surađuje s kupcima, kreativnim talentima i tehnološkim tvrtkama istomišljenika. Naprednom tehnologijom i pametnim softverom možemo pomoći našim klijentima da optimiziraju svoj rad, s ciljem nulte stope otpada u energiji, vremenu i prostoru.

Inovativna rješenja koja je razvio snažan tim

U našem Centru za logistička rješenja, sa sjedištem u Göteborgu, naši inženjeri razvijaju novi softver i hardver za povezana i automatizirana rješenja za kamione u visokotehnološkom okruženju. Kao dio automobilskog i visokotehnološkog središta Znanstvenog parka Lindholmen, Toyota Logistics Solutions Center pokreće inovacije zajedno s drugim tehnološkim liderima.

Za kompletna integrirana logistička rješenja, namjenski tim isporučuje projekte od koncepta do implementacije. Zajedno s našom sestrinskom tvrtkom Vanderlande, globalnom tržišnom liderom za automatizaciju logističkih procesa s dodanom vrijednošću u zračnim lukama i na tržištu paketa, nudimo širok spektar potpuno automatiziranih rješenja.

Više o tehnologiji budućnosti >

Možda će Vam se svidjeti

Toyota AGV-ovi podržavaju rast proizvođača kuhinja Kvik's

Kvik je pojednostavio svoj unutarnji transport s dva automatizirana slagača iz Toyota Material Handlinga.

Kvik case study >

Danske Fragtmænd poboljšava produktivnost i sigurnost uz I_Site

Terminal Danske Fragtmaend u Taulovu predstavio je alat za upravljanje flotom I_Site, koji daje potpuni pregled nad 42 kamiona terminala.

 

Danske Fragtmaend studija slučaja >

Toyota opskrbljuje Natures Menu sa drive-in regalom za hladnjače

Natures Menu dobio je kompletno logističko rješenje koje je Toyota ponudila za pohranu smrznute sirove hrane za kućne ljubimce. Drive-in regalno rješenje unutar njihovog skladišta hladnjače može pohraniti do 1000 paleta.

Natures Menu studija slučaja >

Automatizirani litij-ionske regalni viličar poboljšava učinkovitost u Ontoru

Automatizirani viličari podržavaju 24/7 proizvodnju u Uponoru, pauzirajući protok materijala u proizvodnji samo kada je potrebno napuniti baterije.

Pročitajte Uponor studiju slučaja > >

Očisti sve