Toyota servisni koncept

Ne nudimo Vam samo kvalitetne proizvode, nego i kvalitetnu uslugu. Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet i radimo sve što možemo kako bismo ispunili Vaša očekivanja. Zato primenjujemo Toyota servisni koncept, odnosno strukturirani pristup za optimizaciju naših usluga zahvaljujući 12 ključnih vrijednosti.

Akreditacija

Uz pomoć naših akreditacija osiguravamo Vam da su naše servisne aktivnosti u skladu s Toyotinim standardima. 

Odaziv

Brz odaziv postaje prioritet kada su Vaše poslovne operacije u zastoju. To znači vraćanje Vašeg poslovanja u radnu funkcionalnost brzo i efikasno.  

Standardizacija

Bez obzira gdje se nalazite, možete biti sigurni da je naš servis na visokoj razini i da Vam garantiramo vremensku točnost rokova usluga. 

Jidoka

Jidoka je način kako problem učiniti vidljivim. Mi shvaćamo sve Vaše probleme ozbiljno i rješavamo ih što je moguće brže i sigurnije .

Genchi Genbutsu

Kako bismo zaista mogli shvatiti stvarnu situaciju i riješiti svako pitanje.

Po mjeri

Cilj nam je da u potpunosti ugoditi Vašim potrebama. S pravim ljudima, pravim vještinama, pravim dijelovima i pravim dogovorima.

Kaizen

Verujući našoj filozofiji stalnog unapređenja, načelu Toyota Way i našem TPS sistemu, budite sigurni da uvijek radimo na poboljšanju kvaliteta naše usluge.

Poka yoke

Poka Yoke je mehanizam ili postupak osmišljen u svrhu izbjegavanja pogrešaka. Konstantno poboljšavajući kvalitetu rezervnih dijelova i provjeravajući ih prije otpreme, osiguravamo da će pravi dio biti isporučen na vrijeme.

Hoshin

Zahvaljujući našoj posvećenosti dugoročnom i strateškom planiranju, možete biti sigurni da ćemo ispuniti Vaše potrebe ne samo sutra, već i tokom godina koje dolaze.

Eliminacija otpada

Uvijek se fokusiramo na eliminaciju otpada i minimiziramo naš loš utjecaj na okoliš.

Pravovremene informacije

Naši serviseri imaju online pristup svim informacijama potrebnim za posao. To Vam omogućava da se uvijek uzdate u efikasnu i kvalitetnu uslugu sa minimalnim zastojima.

Heijunka

Heijunka optimizira radno opterećenje i stvara nesmetan tok rada. Zato je planiranje i dogovaranje svake posjete naš prioritet.

Toyotin proizvodni sustav

Primjenjujemo lean proizvodnju na našu proizvodnju i tako radimo prema sustavu povlačenja, što znači da proizvodimo samo ono što naručite.

Pročitajte više >

Service technician servicing a Toyota truck

Toyota servis

S našim paketima možete prilagoditi željeni servis svom poslovanju, bez obzira na veličinu Vašeg poslovanja.

Pročitajte više >

Smiling people in office corridor

Pridružite se timu

Ključ za optimizaciju proizvoda i način na koji mi radimo je rad s ljudima koji su strastveni u logistici i tehnologiji baš kao i mi.

Pročitajte više >

Očisti sve