Dobrodošli na stranicu za pomoć

Kad god Vam zatreba pomoć, mi smo tu da vam pomognemo, uvijek!

Načini na koje možete doći do pomoći

Nazovite nas +385 1 6536 026 info@skladisna-logistika.hr

Povezani linkovi: FAQ | MOJ PROFIL | ZAŠTO KUPITI TOYOTU | uVJETI I ODREDBE 

 

Dostava

U Toyoti proizvodimo naše viličare onda kada Vama trebaju. Imamo lokalne zalihe u Hrvatskoj i nastojimo Vam uvijek pružiti kratku isporuku. Procijenjeno vrijeme isporuke o kojima se komunicira na proizvodima koji se prodaju putem interneta bit će potvrđeno čim uzvratimo Vašu narudžbu. Naša služba za korisnike odvojeno će Vas informirati o očekivanom datumu isporuke kako bi se osigurao nesmetan proces.

Ako ste obavili više kupnji, možete primiti više od jedne e-pošte za otpremu, od kojih svaka ima pojedinosti o pojedinačnim isporukama. Vaša roba također može stići zasebno u različite dane. Obratite nam se ako Vaša roba nije primljena u roku navedenom na e-pošti vaše otpreme.

Naše proizvode isporučuje teretni prijevoznik radnim danom tijekom uobičajenog radnog vremena. Trenutno isporučujemo samo unutar Hrvatske.

Pročitajte naše potpune uvjete dostave

Plaćanja

Uplatu ćete primiti na račun. Račun će biti isporučen na datum isporuke i u roku od 7 dana dospijeva neto. Ako želite financiranje proizvoda, možete prekinuti suradnju u bilo kojem trenutku kako biste poslali poruku putem našeg obrasca za kontakt. Rado ćemo poslati ponudu.

Puni uvjeti plaćanja idu u uvjete i odredbe

Moj profil

Kada naručite, napravite zahtjev za najam ili postavite zahtjev za servis, kreirati ćemo račun za Vas. Možete provjeriti svoj račun i status svojih online narudžbi u bilo kojem trenutku tako da posjetite Moja stranica.

U Toyoti mislimo da su sigurnost i zaštita važni. Prije toga stranica je osigurana SSL certifikatima kako bi se osigurali svi osobni podaci koje unesete na web mjesto. Pročitajte više o pravilima privatnosti

Idi na moj profil

Očisti sve