Optimizirajte ekološku učinkovitost Vaših pametnih viličara

U Vašem poslovanju održivo razmišljanje često uključuje optimizaciju učinkovitosti viličara i vijek trajanja baterije kako bi se uštedjeli resursi i u konačnici smanjile emisije CO2. I to je upravo ono što Vam povezivost i I_Site aplikacija mogu pomoći da postignete.

Pobrinite se da Vaše baterije traju dulje

Spajanjem pametnih viličara možete automatski pratiti cikluse punjenja baterije putem I_Site aplikacije kako biste optimizirali upotrebu i smanjili potrebu za servisiranjem.

Održavajte visoku razinu rada

Mogućnosti pametnog praćenja I_Site aplikacije  također Vam omogućuju da smanjite otpad u svom poslovanju, poboljšate ukupnu učinkovitost opreme za rukovanje materijalom i produžite vijek trajanja cijele flote.

Paket koji Vam najviše odgovara: I_Site Explorer

Više o Toyota Litij-ionskim baterijama >>

Analiza centralnog skladišta VELUX-a

Kao najveći svjetski proizvođač krovnih prozora, VELUX stvara bolje životno okruženje i kvalitetu života pod krovom. I_Site sustav upravljanja flotom pruža podršku u tome.

Velux studija slučaja >

Danske Fragtmænd poboljšava produktivnost i sigurnost uz I_Site

Terminal Danske Fragtmaend u Taulovu predstavio je alat za upravljanje flotom I_Site, koji daje potpuni pregled nad 42 kamiona terminala.

 

Danske Fragtmaend studija slučaja >

Toyota opskrbljuje Natures Menu sa drive-in regalom za hladnjače

Natures Menu dobio je kompletno logističko rješenje koje je Toyota ponudila za pohranu smrznute sirove hrane za kućne ljubimce. Drive-in regalno rješenje unutar njihovog skladišta hladnjače može pohraniti do 1000 paleta.

Natures Menu studija slučaja >

Ecochem se odlučio za sustav regala i shuttle-ova

Ecochem International proizvodi aditive za usporavanje požara na bazi ekološki prihvatljivih kemikalija u svojoj novoj tvornici u Willebroek-u. Ecochem se odlučio ne samo za Toyotine viličare, već i za sustav regala i shuttlov-a.

Ecochem studija slučaja >

Očisti sve