Povezana rješenja koja Vaše troškove stavljaju pod kontrolu

Spriječite prekomjerno korištenje

Pomoću značajke korištenja ugovora u I_Site aplikaciji možete dobiti pregled ugovorenih sati u odnosu na radno vrijeme. Na taj način možete spriječiti prekomjerno korištenje viličara, što dovodi do nepotrebnih dodatnih troškova.

Smanjite operativne troškove

Kada pratite korištenje svoje povezane flote pametnih viličara, možete jednostavno odrediti idealnu veličinu flote, kao i pojednostaviti procese, opremu i zahtjeve održavanja. Tako Vam I_Site pomaže da poduzmete mjere kada je to potrebno, smanjujući operativne troškove i troškove usluge.

Budući da I_Site aplikacija  dolazi s nizom sigurnosnih značajki, imat ćete sredstva za smanjenje troškova uzrokovani nesrećama i oštećenjima. Osim toga, na taj ćete način moći smanjiti i troškove osiguranja.

Manje tehničkih intervencija

Stalnim praćenjem povezanih strojeva shvatit ćete kada je potrebno preventivno djelovanje. Ako viličar ima problema s radom, to se odmah može prijaviti putem I_Site aplikacije i popraviti od strane Toyotinih servisnih tehničara što je prije moguće. Sve u svemu, imat ćete koristi od smanjenog servisiranja, smanjenih zastoja, a time i smanjenih troškova.

Paket koji Vam najviše odgovara: I_Site My Fleet

Povratak na I_Site stranicu >>

Analiza centralnog skladišta VELUX-a

Kao najveći svjetski proizvođač krovnih prozora, VELUX stvara bolje životno okruženje i kvalitetu života pod krovom. I_Site sustav upravljanja flotom pruža podršku u tome.

Velux studija slučaja >

Danske Fragtmænd poboljšava produktivnost i sigurnost uz I_Site

Terminal Danske Fragtmaend u Taulovu predstavio je alat za upravljanje flotom I_Site, koji daje potpuni pregled nad 42 kamiona terminala.

 

Danske Fragtmaend studija slučaja >

Toyota opskrbljuje Natures Menu sa drive-in regalom za hladnjače

Natures Menu dobio je kompletno logističko rješenje koje je Toyota ponudila za pohranu smrznute sirove hrane za kućne ljubimce. Drive-in regalno rješenje unutar njihovog skladišta hladnjače može pohraniti do 1000 paleta.

Natures Menu studija slučaja >

Ecochem se odlučio za sustav regala i shuttle-ova

Ecochem International proizvodi aditive za usporavanje požara na bazi ekološki prihvatljivih kemikalija u svojoj novoj tvornici u Willebroek-u. Ecochem se odlučio ne samo za Toyotine viličare, već i za sustav regala i shuttlov-a.

Ecochem studija slučaja >

Očisti sve