Pravilno upravljanje rizikom i sigurnosti

Koristite pametnu povezanost karakteristika u I_Site aplikaciji kako viste kontrolirali pristup Vašoj opremi, te tako izbjegnite skupa oštećenja i poboljšajte proaktivnog upravljanja rizicima.

Upravljanje brzinom viličara

Kada dođe do sudara, brzina je često ključni čimbenik. Spriječite rizike i opasne radne situacije u skladištu pomoću I_Site sustava za kontrolu operativne brzine Vaših viličara.

 

Praćenje šokova na viličaru smanjuje troškove

Sudar ne samo da može ozlijediti vozače i druge koji rade u skladištu, već i oštetiti Vaše pametne viličare, opremu, regale i robu. Osiguravanjem da Vaši viličari imaju senzore za šok dobivate potpuni pregled svih sudara, kada su se dogodili, kojom brzinom i ono najbitnije - zašto su se dogodili. Na taj način možete definirati glavni uzrok problema i spriječiti slične situacije u budućnosti. Odmah nakon sudara možete se pobrinuti da viličar uspori, što znači da neće raditi punim kapacitetom dok ga ovlaštena osoba ne provjeri i resetira. Ako je incident ozbiljniji, možete potpuno zaključati viličar.

  

Korak ispred uz pomoć predoperacijskim provjerama i sigurnosnim procedurama

I_Site Vam olakšava praćenje vozača kojima je dopušteno voziti određene vrste viličara. Kako bi se dodatno spriječile nesreće i osiguralo da su povezani viličari u savršenom stanju, aplikacija I_Site također može zatražiti od ovlaštenih zaposlenika da prije pokretanja kamiona pokrenu predoperacijsku provjeru i sigurnosni postupak.

 

Daljinski upravljač osigurava učinkovit nadzor s bilo kojeg mjesta

Praćenje više skladišta, posebno ako niste fizički prisutni, nije uvijek tako jednostavno. Bez obzira gdje se nalazite, morate ostati pod kontrolom i osigurati da se možete pobrinuti za svaki problem što je brže moguće. Zahvaljujući I_Site mobilnoj aplikaciji, možete u bilo kojem trenutku dobiti obavijest o onome što se događa, s mogućnošću poduzimanja radnji ako je potrebno.

Paket koji Vam najbolje odogovara: I_Site Explorer

Povratak na I_Site stranicu >>

Pridužite se I_Site timskom izazovu!

Zašto ne težiti povećanoj sigurnosti koja također potiče zajedničku uključenost osoblja a time i timski duh? Počnimo.

Spojite I_Site Toyota aplikaciju s zabavnim izazovima

Razvili smo igru koja se temelji na telematici generiranoj iz Vaših I_Site podataka. Prilikom pokretanja Timskog izazova na I_Site aplikaciji, vozači viličara i drugi članovi tima mogu se natjecati u stvaranje sigurnijeg radnog okruženja. Izazov uključuje vozače i potiče ih da budu bolji, a sve to – zajedno.

Timski izazov koncipiran je u 2-10 timova od 5-25 sudionika i jednim voditeljem tima u svakom timu. Natjecanje traje 1-9 tjedana i započinje uvodnik sastankom sa svim prisutnim sudionicima izazova. Timovi se zatim međusobno izazivaju dok rade kao i obično. Rezultati, povratne informacije i izvješća, kontinuirano se dostavljaju na tjednoj bazi, čime su svi u tijeku s napretkom svog tima.

Timovi i cjelokupno osoblje zajedno će imati koristi od smanjenog rizika od ozljeda, šokova i oštećenja, kao i sigurnijeg ponašanja u vožnji i poboljšanog timskog duha. Dakle, sve u svrhu održavanja dobrog rada i sigurnog, ne zaboravite nagraditi pobjednike!

Pročitajte više i prijavite se za I_Site timski izazov!

Analiza centralnog skladišta VELUX-a

Kao najveći svjetski proizvođač krovnih prozora, VELUX stvara bolje životno okruženje i kvalitetu života pod krovom. I_Site sustav upravljanja flotom pruža podršku u tome.

Velux studija slučaja >

Danske Fragtmænd poboljšava produktivnost i sigurnost uz I_Site

Terminal Danske Fragtmaend u Taulovu predstavio je alat za upravljanje flotom I_Site, koji daje potpuni pregled nad 42 kamiona terminala.

 

Danske Fragtmaend studija slučaja >

Toyota opskrbljuje Natures Menu sa drive-in regalom za hladnjače

Natures Menu dobio je kompletno logističko rješenje koje je Toyota ponudila za pohranu smrznute sirove hrane za kućne ljubimce. Drive-in regalno rješenje unutar njihovog skladišta hladnjače može pohraniti do 1000 paleta.

Natures Menu studija slučaja >

Ecochem se odlučio za sustav regala i shuttle-ova

Ecochem International proizvodi aditive za usporavanje požara na bazi ekološki prihvatljivih kemikalija u svojoj novoj tvornici u Willebroek-u. Ecochem se odlučio ne samo za Toyotine viličare, već i za sustav regala i shuttlov-a.

Ecochem studija slučaja >

Očisti sve