Naš vodič za BT ručne paletne viličare

Najbolji ručni viličar ikada!

BT Lifters iz Toyote predstavljaju isplativo, inovativno i pouzdano rješenje za rukovanje materijalom.
Prikladan za rukovanje teretom u svim vrstama primjene, uključujući radnje s niskom bukom te korozivna i polumokra okruženja, asortiman BT Lifters postavlja globalni standard u ručnom rukovanju paletama.
Asortiman BT Lifter sposoban je za više od 100.000 dizanja tijekom životnog vijeka; neosporno postignuće za viličar koji je prvi put predstavljen prije gotovo 60 godina.
S doživotnim jamstvom na odabrane šasije i niskim operativnim troškovima zahvaljujući dugom vijeku trajanja viličara i maksimalnom radnom vremenu, lako je razumjeti zašto je 3.340.000 BT Lifters već prodano diljem svijeta.

Vodimo vas kroz asortiman ručnih viličara

Naši viličari dizajnirani su za dugi vijek trajanja sigurne i pouzdane usluge. Pažljivo kontroliranim i kontinuiranim testovima izmjerili smo koliko radnih ciklusa može postići BT Lifter. Usporedivi testovi pokazali su da se većina ručnih viličara istroši i da ih je potrebno zamijeniti do pet puta kako bi obavili istu količinu posla: BT Lifters su se razvijali desetljećima. Pročitajte više o svim našim različitim ručnim viličarima. Imamo mnogo različitih modela koji će zadovoljiti vaše potrebe rukovanja materijalom.

Klasični ručni paletni viličari

Nedavne inovacije uključuju jedinstveni "easy-start" BT Pro Lifter, koji olakšava pokretanje teškog tereta. Jednostavnim uključivanjem ručne upravljačke poluge, upravljačka ruka pruža polugu za pokretanje opterećenja, smanjujući napor do 67%.

Istražite BT Pro Lifter

Vaganje

Možemo vam ponuditi verziju ručnog viličara s "indikatorom težine", koja nudi +/–20 kg točnosti, i viličar s "vagom" koji omogućuje točno mjerenje tereta tijekom procesa rukovanja.

BT Visokopodizni ručni paletni viličar

S visinama podizanja od 800 mm, modeli BT Visokopodizni ručni paletni viličari  ne samo da brzo i jednostavno pomiču opterećenja, već mogu podići opterećenja na ugodnu visinu za prijenos opterećenja ili funkcionirati kao radni stol podesiv po visini. Dostupni su i modeli električnog dizala i inoxa.

Istražite BT Visokopodizni ručni paletni viličar

Za mokro/korozivno/higijensko okruženje

Izrađen od dugotrajnog visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, BT Niskopodizni ručni paletni viličar za vlažne uvjete savršen je za korištenje u korozivnim okruženjima i primjenama koje zahtijevaju visoku razinu higijene. BT ručni paletni viličar od nehrđajučeg čelika (Inox) može se koristiti u polu-mokrim okruženjima.

Istražite ručne paletne viličare za mokro okruženje

Motorizirano kretanje tereta

Za kretanje robe gotovo bez napora, BT Pro Lifter ima električni motor ugrađen u glavni kotač. To znači da se tereti do jedne tone mogu premjestiti pritiskom na gumb.

Istražite BT Pro Lifter

SHHHH!!! Rukovanje u tišini

S radnom bukom nižom od 60 dB, BT Niskopodizni ručni paletni viličar za tiho rukovanje idealan je za dostavu izvan radnog vremena i u stambenim područjima. BT Niskopodizni ručni paletni viličar za tiho rukovanje nosi oznaku Quiet Mark od 2012.

Istražite BT Niskopodizni ručni paletni viličar

Spuštena visina vilice

BT Niskopodizni ručni paletni viličar s niskim vilicama ima spuštenu visinu vilica od samo 75 mm, što ga čini idealnim za primjene s paletama s niskim razmakom i rubovima za teret kako bi se maksimalno povećao prostor, bilo s dvostrukim ili jednostrukim vilicama.

Istraži BT Niskopodizni ručni paletni viličar s niskim vilicama

Samo 2 poteza!

BT Lifters dostupni su sa specifikacijom "brzog podizanja", što znači da su za podizanje opterećenja potrebna samo dva poteza BT Pro Lifter s jednostavnim pokretanjem dostupan je i kao model za brzo podizanje

Istražite BT Quick Lift modele

Trebate pomoć?

Olakšavamo vam da stupite u kontakt s nama. Možete razgovarati, poslati nam e-poštu ili ako više volite telefonsku podršku, dostupna je od Pon - Pet 8:00 - 16:00.

Kontaktirajte nas

12 razloga zašto kupiti BT Lifter

S više od 60 godina iskustva imamo ručne viličare za sve prigode i koji vam štede novac.

Otkrite sve benefite

Bt lifter range

BT Lifter izdržava test vremena

BT Lifters iz Toyote predstavljaju isplativo i pouzdano rješenje za rukovanje materijalom.

Istražite ručne paletne viličare

BT Levio range

Električni paletni viličari

BT Levio pješački i platformski viličari, s cijelim nizom kapaciteta.

istražite asortiman proizvoda

Očisti sve