Automatizirana rješenja

Automatizacija skladišta je način za borbu protiv uobičajenih skladišnih problema kao što su nedostatak vidljivosti nad protokom robe, prekomjerno ili premalo naručivanja, zastoji uzrokovani ljudskom pogreškom. A sve to rezultira smanjenom izvedbom i povećanim operativnim troškovima. Logistička rješenja automatiziranog skladišta način su na koji tvrtke i organizacije mogu ostvariti opipljive dobitke u učinkovitosti, pri čemu protok robe kroz vaše skladište nastavlja teći. Toyota vam može pomoći da krenete na put automatizacije korak po korak, optimizirajući cijeli tijek rada.

Automatizirani skladišni viličari

 • Automatizirani skladišni viličari
 • Automatski navođeno vozilo
 • Precizno lasersko navođenje
 • Do 2,5 tone

Autopilot je dostupan u različitim modelima ovisno o Vašem radu: horizontalni transport, slaganje ili nadopunjavanje zaliha. Ovi viličari bez vozača preuzimaju ponavljajući rad između proizvodnih linija i skladišnih područja ili pak transportnih sustava. Oni jamče sigurnost zahvaljujući naprednoj laserskoj tehnologiji i temelje se na standardnim dizajnima viličara, što znači da se mogu voziti i na klasičan način.

Pročitajte više o Autopilotima

Poluautomatizirani nosač tereta

 • Automatizirano kretanje palete
 • Pogodno za hladna i vlažna okruženja
 • Do 1,8 tona

BT Radioshuttle je brzi poluautomatizirani nosač tereta koji radi u specijaliziranom regalu i može se voditi daljinskim upravljačem, dok se postavljanje i pronalaženje paleta može obaviti regalnim ili čeonim viličarom. Radioshuttle omogućuje pohranu visoke gustoće i maksimizirani broj lokacija paleta, štedeći prostor i troškove.

Pitajte za savjet

T-ONE

 • Inteligentni softver za automatizaciju
 • Optimiziraj – navigiraj – izvrši
 • Interno razvijeno

T-ONE je instaliran kao integracijski sloj koji komunicira s automatiziranim navođenim vozilima Toyota Autopilot (AGV) i Vašom postojećom infrastrukturom kao što su sustavi upravljanja skladištem, identifikacija robe i druga oprema za rukovanje materijalom. Inteligentni softver nudi operativnu robusnost i optimizira korištenje skladišnih resursa. Nudimo Vam fleksibilnost, nesmetanu integraciju i kontinuirani tijek poslovanja.

Toyota and Vanderlande offering full automated solutions

Potpuno automatizirana rješenja

 • Automatizacija logističkih procesa
 • U suradnji s Vanderlandeom
 • Za skladišta i distribucijske centre svih tvrtki

Zajedno s našom sestrinskom tvrtkom Vanderlande nudimo širok spektar integriranih potpuno automatiziranih rješenja (inovativni sustavi, inteligentni softver i usluge životnog ciklusa) za implementaciju brze, pouzdane i učinkovite tehnologije automatizacije u Vašem poslovanju. Saznajte više na https://www.vanderlande.com.

Driver on BT Movit tow train in car factory

Proizvodnja

Ponosni smo što uvijek isporučujemo najbolja rješenja koja će Vam pomoći u implementaciji lean proizvodnog toka.

Pročitajte više >

Traigo being used to move barrels

Stručnjaci u Vašoj industriji

Nastojimo razumjeti Vaše individualne potrebe, kako bismo uvijek isporučili kvalitetu, pouzdanost i individualno rješenje koje odgovara točno Vašim zahtjevima.

Read more >

Toyotin proizvodni sustav

Primjenjujemo lean proizvodnju na našu proizvodnju i tako radimo prema sustavu povlačenja, što znači da proizvodimo samo ono što naručite.

Pročitajte više >

Woman sitting at desk with laptop

Otplatite Vaš viličar

Naš sveobuhvatan asortiman financijskih rješenja osigurava Vam smanjenu brigu kako biste se mogli usredotočiti na svoj core business.

Pročitajte više >

Očisti sve