Financiranje

Toyota Material Handing Commercial Finance pruža sveobuhvatan raspon financijskih rješenja koja Vam nude Toyota opremu za rukovanje materijalom bezbrižno kako biste se mogli usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost.
Two men in meeting room

Maloprodaja - financiranje

  • Poslovni najam i financijski najam  
  • Najam rješenja za kupnju i posudbu  
  • Dostupno uz originalno Toyota održavanje, popravke i osiguranje

Prema ugovoru o najmu opremu koju želite koristiti kupuje Toyota Material Handing Commercial Finance, koju možete koristiti u zamjenu za mjesečnu naknadu. Ova naknada može biti u paketu s originalnim Toyotinim održavanjem, popravcima i osiguranjem opreme. Na kraju dogovorenog razdoblja korištenja imat ćete izbor između tri opcije: kupnje opreme, produljenja ugovora ili povrata opreme.

Keys being handed over between two hands

Naši ugovori o leasingu nude Vam se izravno u različitim varijacijama prema vašem lokalnom tržištu u smislu operativnog najma i financijskog najma: potpuna i djelomična amortizacija, prodaja i zakup natrag te puni leasing usluga. Određeni asortiman proizvoda i ponude usluga mogu se razlikovati ovisno o zemlji, a nisu sve varijacije dostupne u svim zemljama zbog posebnih propisa o zemljama i lokalnog prava.

Ako od početka planirate vlasništvo nad opremom, podržani ste rješenjima za kupnju i posudbu.

Prema ugovoru o kupnji najma Toyota Commercial Finance kupuje opremu koju želite posjedovati, a koju možete koristiti u zamjenu za redovitu ratu. Za razliku od leasinga, vlasništvo se automatski prenosi na Vas na kraju ugovora.

Naravno, najam rješenja za kupnju i posudbu može biti u paketu s originalnim Toyotinim održavanjem, popravcima i osiguranjem opreme.

Two men talking about financing in office

Veleprodaja

  • Rješenja za financiranje dionica za dionice i demo
  • Financiranje najma i zajmova za vozne parkove na temelju okvirnih sporazuma

Očekujete kratke rokove isporuke, želite iznajmiti Toyota opremu za rukovanje materijalom za promjenjivo trajanje ili želite testirati opremu u svojim prostorijama prije nego što naručite konačnu narudžbu? Toyota Material Handling Commercial Finance pruža financijska rješenja lokalnim tržištima putem neovisnih distributera kako bi odgovorila na Vaše potrebe.

Naša rješenja za financiranje dionica pružaju rotirajuću kreditnu liniju koja Vam omogućuje kupnju opreme od naših trgovaca za zalihe i demo svrhu kako biste osigurali svoj obrtni kapital. Toyota Material Handling Commercial Finance nudi financijske najmove i zajmove prema okvirnom ugovoru za financiranje Vaše Toyota opreme za iznajmljivanje s fleksibilnošću koja Vam je potrebna.

Driver using BT Optio for order picking

Naša ponuda

Pogledajte našu ponudu viličara, koji uključuju regalni viličari, paletni viličari i komisioni viličari.

Pročitajte više >

Toyota Tonero

Unajmite viličar

Treba li Vam viličar odmah, na kratko ili duže vrijeme? Imamo različite povoljne mogućnosti najma za Vaše potrebe.

Pročitajte više >

Used trucks in warehouse storage

Kupnja rabljenog viličara

Pomažemo Vam pronaći savršen viličar, bilo da je nov ili korišten. Poboljšajte svoje poslovanje kvalitetnim rabljenim viličarima!

Pročitajte više >

Toyotin proizvodni sustav

Primjenjujemo lean proizvodnju na našu proizvodnju i tako radimo prema sustavu povlačenja, što znači da proizvodimo samo ono što naručite.

Pročitajte više >

Očisti sve