connected & smart trucks from Toyota

Otkrijte Toyotine povezane i pametne viličare

Standardni Toyotini skladišni viličari su pametni

Znate li točno koliko vremena se Vaši viličari voze po skladištu? Ili koliko vremena viličari provedu u stankama? Može li postojati rješenje za optimiziranje servisnih intervala i smanjenje ukupnih troškova? Sada postoji jednostavan način nadgledanja i kontrole nad Vašim operacijama, omogućavajući Vam da poboljšate efikasnost, produktivnost i sigurnost.

Svi Toyotini skladišni viličari naručeni od listopada 2018. godine isporučuju se s integriranom telematikom. U Toyoti preuzimamo vodeće mjesto u ovoj industriji uz pomoć pametnih viličarima kao standardom jer Vam želimo ponuditi viličare i alate za lean logističke operacije.

Istražite mogućnosti pametnih viličara

Toyota pametni viličari omogućuju Vam pregled radnih sati, stopu korištenja, servisne podatke i podatke o najmu, kao i mogućnost mobilnog slanja zahtjeva za servis. Kako biste preuzeli kontrolu nad svojim operacijama, možete imati jednostavan pregled pametnih viličara, sve na listi Vaše flote. Također možete pratiti korištenje Vašeg viličara u smislu radnih sati kako biste planirali servise točno u pravo vrijeme, eliminirajući gubitak vremena tokom radih sati kao i nepotrebne troškove. Da biste maksimalno produžili životni vijek opreme, pomoću aplikacije možete jednostavno kontaktirati svoj servisni tim.

Pregled liste flote viličara

Imat ćete pristup web portalu i opciju za pregled svih pametnih viličara poslovanja. Pogledajte podatke o radnim satima, broju i viličini flote, podacima o ugovoru o servisu i najmu.

Iskorištenost viličara

Pratite svoje radne sate i prilagodite intervale servisa kako biste viličaru produžili  životni vijek.

Zahtjev za servis

Javite se svom servisnom timu putem web portala ili aplikacije slanjem slike i / ili poruke.

I_Site upravljanje flotom

Jednim klikom aktivirajte I_Site i pratite Vaše viličare i vozače kako biste reagirali u pravom trenutku.

Kako će nadogradnja na I_Site koristiti Vašem poslovanju

5 razloga zašto pametni viličari mogu poboljšati Vaše poslovanje - za maksimalnu  dodanu vrijednost uz ekstremnu optimizaciju i bez gubitka energije, vremena i prostora kao rezultat.

Pametni viličari koji povezuju Vaše poslovanje

Kako pametni viličari danas pripremaju moj posao za budućnost?

Od danas će Vam pametni viličari pomoći da osigurate budućnost svojih logističkih operacija. Prikupljanjem i analizom podataka Vaših pametnih viličara moći ćete kontinuirano optimizirati različita područja Vašeg poslovanja. Moći ćete produžiti životni vijek Vaše opreme i optimizirati količinu viličara tokom određenih perioda u godini. Uživat ćete i u alternativnim komercijalnim ponudama koje odgovaraju Vašim poslovnim potrebama, kao što su viličari za iznajmljivanje koji se plaćaju po satu. Pa čak i predvidjeti servisni interval kako biste izbjegli zastoje u budućnosti.

Kako pametni viličari doprinose lean operacijama?

U svijetu u kojem je sve povezano, pametni viličari pružaju Vam prave informacije kako biste bili sigurni da ste pod potpunom kontrolom i da možete poboljšati efikasnost u svom radu. Moći ćete mjeriti i poboljšati Vaše procese, čak i ako niste niste prisutni. Bez obzira jeste li klijent sa jednim viličarom ili imate veliku flotu viličara na više mjesta u svijetu. Rezultat? Lean operacija s ekstremnom optimizacijom i bez gubitka energije, vremena i prostora.

Naša vizija pametne logistike

Sve što trebate znati o Toyotnim pametnim viličarima

Možda će Vam se svidjeti

Manager looking at I_Site on iPad

Upravljanje flotom uz pomoć I_Site sustava

I_Site povezuje Vašu flotu, prikuplja podatke i daje vam pregled onoga što se događa i govori Vam kako optimizirati svoj rad.

​​​​​​​Pročitajte više >

Autopilot koji obavlja horizontalni prijevoz

Automatizirana rješenja

Naš automatizirani asortiman viličara i nosača tereta nudi napredna, fleksibilna rješenja za učinkovitije i isplativije rukovanje robom.

Pročitajte više >

Shadows of a Swarm truck

Tehnologija budućnosti

Smart Logistics and Logiconomi pružaju Vam rješenja koja su odmah primjenjiva kako bi nam pokazali svoju viziju budućnosti.

Pročitajte više>

Litij-ionska rješenja iz Toyote

Sada nudi potpuno integrirane litij-ionske baterije u cijelom asortimanu, sastavljene interno prema TPS visokokvalitetnim Toyotinim standardima.

Pročitajte više >

Očisti sve