t-mote remote drive solution

Toyota t-mote rješenje za daljinsko upravljanje

Toyota komisioni viličari opremljeni s daljinskim upravljanjem t-mote, povećavaju produktivnost u procesima komisioniranja, poboljšavaju ergonomiju smanjenjem zamaranja operatera i doprinose sigurnijem radnom okruženju.

Što je Toyota t-mote rješenje na daljinski pogon?

Komisioniranje je ponavljajuća i dugotrajna aktivnost, pri kojoj se vozači često moraju penjati na viličare kako bi odabrali robu i premjestili svoje viličare na sljedeće mjesto za preuzimanje. Komisioni viličari BT Optio OSE250 s funkcijom daljinskog upravljanja t-mote omogućava operateru da pomiče viličar prema naprijed bez potrebe vožnje na viličaru. Operater može jednostavno pomicati u prolazu za biranje s malim daljinskim upravljačem. Ovo jednostavno i efikasno rješenje omogućuje operateru da se slobodno kreće iza ili pored viličara, osiguravajući da su oni uvijek spremni odabrati robu sa regala do nosača tereta.

Kako bi t-mote mogao pomoći u Vašim poslovnim operacijama?

  • Produktivnost

Koncept daljinskog upravljanja skraćuje vrijeme radnog ciklusa, što povećava produktivnost komisioniranja operatera. U usporedbi sa ručnim komisioniranjem, upotreba viličara na daljinsko upravljanje može pokazati povećanje u poboljšanju produktivnosti do 20% za identične komisione cikluse.

  • Ergonomija

Minimiziranje potrebe za stalnim ulaženjem i izlaženjem iz viličara smanjuje rizik od ozljeda i umora za operatere. Također osigurava da operateri imaju slobodne ruke za odabir robe s obzirom da samo koriste mali daljinski upravljač koji se aktivira uz pomoć prsta ruke.

  • Sigurnost

Viličar je opremljen sigurnosnim skenerima koji detektiraju objekte do 1m ispred viličara koji uzrokuju njegovo automatsko zaustavljanje ili podešavanje drugog puta kako bi se spriječio rizik od sudara i nesreće. Dok se daljinski upravlja s viličarom, on se kreće brzinom od 4 km/h, a svjetlo upozorenja treperi kako bi upozorilo promatrače na kretanje viličara.

  • Troškovi

Kontrolirano ubrzanje i brzina rezultiraju manjim trošenjem ključnih komponenti vozila, produžujući njihov vijek trajanja i smanjujući troškove usluge popravaka. Kontrola ponašanja viličara također rezultira smanjenjem potrošnje energije za 10%, što također može uštedjeti na troškovima.

Kontaktirajte nas
Driver using BT Optio for order picking

Naša ponuda proizvoda

Pogledajte našu cijelu ponudu viličara, uključujući visokopodizne, paletne i komisione viličare.

Pročitajte više >

Low level order picker in warehouse

Order pickers

Naši komisioni viličari savršeni su za sve razine i načine biranja narudžbi, zbog toga što su brzi, učinkoviti i produktivni te nude dobru ergonomiju.

Read more >

Autopilot koji obavlja horizontalni prijevoz

Automatizirana rješenja

Naš automatizirani asortiman viličara i nosača tereta nudi napredna, fleksibilna rješenja za učinkovitije i isplativije rukovanje robom.

Pročitajte više >

BT Staxio in warehouse

Prodaja i skladištenje

Potražite pomoć za minimiziranje kretanja vezana za prijevoz i maksimizirajte brzinu prijema robe do konačnog mjesta isporuke.

Pročitajte više >

Očisti sve