Skladištite i uštedite više uz Toyotine shuttlove

Toyota Material Handling Europe lansira nova shuttle rješenja na europsko tržište. Automatizirani Toyota Radioshuttle i Toyota Autoshuttle nosači paleta putuju unutar specijaliziranih Toyota regalnih struktura velikom brzinom, sigurno i bez oštećenja robe. Ovi sustavi za pohranu visoke gustoće mogu koristiti do 80% volumena skladišta, povećavajući prostor za pohranu i poboljšavajući propusnost.

Budući da se Autoshuttle pridružuje obitelji shuttlea, ponuda za pohranu bez prolaza između regala iz Toyote se širi. Shuttle pohranjuje i preuzima paletiziranu robu do 1500 kg na brz, siguran i učinkovit način. Novo poboljšani Toyota Radioshuttle može se kretati do 1800 kg i dostupan je sa Toyota fleet management sustavom i litij-ionskim baterijama koje traju više od 16 sati. Oba shuttlea povećat će Vašu produktivnost i isplativost, posebno u skupim okruženjima kao što su hladnjače.

Shuttleovi će Vam uštedjeti vrijeme i troškove jer će vozači trošiti manje vremena na rukovanje paletama, a viličari će se mogu učinkovitije koristiti. Ovaj fleksibilan sustav također je kompatibilan s FIFO i LIFO metodama tijekom svoga rada te je idealan za popunjavanje neiskorištenog prostora iznad prostora za otpremu robe ili stvaranje međuspremnika iznad tunela za branje (eng. picking).

Shadows of a Swarm truck

Tehnologija budućnosti

Smart Logistics and Logiconomi pružaju Vam rješenja koja su odmah primjenjiva kako bi nam pokazali svoju viziju budućnosti.

Pročitajte više>

Autopilot koji obavlja horizontalni prijevoz

Automatizirana rješenja

Naš automatizirani asortiman viličara i nosača tereta nudi napredna, fleksibilna rješenja za učinkovitije i isplativije rukovanje robom.

Pročitajte više >

Postavljanje lako-nosivih regala

Racking solutions

Pomažemo Vam optimizirati tijek poslovanja, smanjiti troškove i povećati produktivnost optimalnim rješenjem za regale.

Pročitajte više>

Toyota Radioshuttle

Toyota Radioshuttle

Zanima Vas naš semi-automatizirani nosač tereta? Nosač opterećenja velike brzine koji radi na specijaliziranom regalu i može se voditi daljinskim upravljačem.

 

 

Pročitajte više >

Očisti sve